FYSIOTERAPEUT søkes i Ås

28 minutter med tog fra Oslo S.

Fulle lister
Kort reisetid

Vi søker en fysioterapeut til å jobbe hos oss 100%. Stillingen er godt opparbeidet.

Inntjening til leietaker ved 100% stilling, etter leiekostnader er trukket fra, beregnes til ca. 575.000,-  per år.

Behandlingsrom fysioterapi (ca. 15m²) – god takhøyde på ca. 3.5 m.

Lokaler

Vi holder til i nye lyse lokaler, midt i Ås sentrum, rett over gaten for Ås togstasjon. Behandlingsrommet er innbydende, lyst og med store vindusflater. Størrelse er ca. 15m² og takhøyde er på behagelige 3,5 m. Lokalene ble ferdigstilt i 2016.

For øvrig i klinikken er det totalt 5 behandlingsrom, venteværelse med resepsjon, lunsjrom for terapeutene og 3 felles toaletter. Moderne ventilasjonsanlegg fra 2016. Gratis parkering rett utenfor døren, enkel kollektivtransport med buss og tog.

Bildene over viser det aktuelle rommet. Nedenfor sees resepsjonsområde og lunsjrom.

Adr. Brekkeveien 5e, 1430 Ås. (se kart)

Venterom Ås Helse

Resepsjonsområde

Lunsjrom

Nært Oslo

Pendletid med tog fra Oslo S er 28 min. Klinikken er 15 meter fra Ås stasjon, så når du går av toget har du under 1 minutt til jobb. Reisetid vil i praksis være det samme som veldig mange lokasjoner innad i Oslo.

Fratredende fysioterapeut har bodd i Oslo og jobbet hos oss de siste 3 årene.

Kort vei fra Ås stasjon til Ås Helse

Leie

Inkludert i leien er fullt møblert behandlingsrom, online booking, markedsføring på digitale medier, redcord, journalsystem, forbruksmateriell og renhold.

Grunnet godt renommé og pågående aktiv markedsføring har stillingen hatt fulle lister de siste årene. Inntjening til leietaker ved 100% stilling, etter leiekostnader er trukket fra, beregnes til ca. 575.000,-  per år.

Ønsket treningsutstyr etter avtale. Det er ønskelig at du kan jobbe 3 tidlige vakter og 2 sene vakter i uken da det er stor pågang disse tidene.

Klinikken

Ås Helse AS er en privat tverrfaglig helseklinikk som per d.d. tilbyr fysioterapi, psykomotorisk fysioterapi, kiropraktikk og kostveiledning hos klinisk ernæringsfysiolog. Vi ønsker å fremme et helsetilbud basert på autorisert helsepersonell.

Tilgangen til nye pasienter er generelt veldig god for alle våre terapeuter. Vi har også mange nye pasienter som er studenter da disse veksler inn og ut årlig fra universitet, veterinærhøyskole. Universitet i Ås har mer enn 5200 studenter og 1500 ansatte. Veterinærhøyskolen har ca. 800 fakultet og studenter. Ås videregående skole (en av landets største) ligger 150 m. unna og har 1200 elever og 200 ansatte. Ås er også den kommunen i landet som, i følge SSB, er forventet å vokse mest frem mot 2040.

Hovedsakelig har vi pasienter fra Follo, men får også forespørsler fra andre steder i Akershus og Østfold.

Kolleger

Du kommer inn i et hyggelig og avslappet arbeidsmiljø. Vi jobber for å finne terapeuter som kan trives godt sammen og vil bidra positivt til hverandres hverdag både faglig og med en hyggelig samtale i lunsjen eller fem minutter i døren. Alle terapeuter som jobber hos oss er selvstendig næringsdrivende og vi oppfordrer til kontinuerlig utvikling og oppdatering innenfor eget fagområde.

Samarbeid utad

Klinikken tilstreber å opprettholde god dialog med pasientens fastlege og annet helsepersonell slik at helsehjelpen blir effektiv og sømløs for den aktuelle pasienten og vedkommendes interesser blir ivaretatt på best mulig måte. For oss er det viktig at pasientene opplever at det er riktig kompetanse og faglig dyktighet som ligger til grunn for hjelpen de får ved klinikken vår.

Tiltredelse

Oppstart 1. april 2020, mulig med oppstart tidligere/senere etter avtale.

Meld din interesse!

Dersom dette høres interessant ut så ta gjerne kontakt. Vennligst send oss en e-post med vedlagt søknad og CV, merk e-post med «Søknad fysio». Søknadsfrist 14. mars 2020.

Kontaktperson:

Daglig Leder Ingrid Julia

Daglig leder, Ingrid Julia Cowie Jørgensen

[email protected]

64 80 80 44

www.aashelse.no